Streetview og arbejde

Vinduespudser bruger google streetview til og give tilbud.

 

Flere og flere vinduespudser Køge er begyndt og gøre brug af googles smarte streetview. Streetview er et program google har lavet for et par år siden. De kørte simpelthen hele Danmark tyndt og tog billeder med et 360 graders kamera og tog billeder af alle veje og bygninger osv, et virkeligt smart tool. Men nu tænker du sikkert hvad har vinduespudser med streetview og gøre.

Efterhånden som flere og flere folk og især vinduespudser har fået øjnene op for dette smarte tools, er de begyndt og bruge det til deres fordel. Når en kunde ringer, og ønsker et tilbud så kan vinduespudseren prøve og slå adressen op og dermed se boligen, og dermed vurdere hvad vinduespudsningen skal koste. På den måde spare både vinduespudser og kunden tid på udarbejdelsen af tilbudet, vinduespudser spare kørsel og tid på at køre ud til kunden først, og kunden kan få en pris relativt hurtigt, så alt i alt en god situation for begge parter. 

Jeg kan forstille mig da vinduespudser kan gøre brug af dette. Så kan flere andre brancher også. Vi vil helt klart anbefale og bruge det. Sæt dig ned og tænk over det, måske kan det bruges i din branche og på den måde spare masser af tid ligesom vinduespudser gøre, og jeg lover for det er ved at blive mere og mere udbredt, og i takt med at google laver deres næste opdatering med nye billeder osv, kan det kun blive bedre end det er. Hvis jeg skal komme med en lille ulempe, og det har vinduespudser fortalt mig er at der ikke er billeder af alle adresser i Danmark, så du må desværre prøve dig frem, for det meste finder vinduespudseren boligen på streetview og kan dermed komme et tilbud på vinduespudsningen mens de snakker i telefon, det er da en genial service og tilbyde sine kunder. Du kan finde streetview ved at taste på dette link.

Så hvad venter du på, kom i gang med det samme og tjen penge ligesom vinduespudsning Køge gør det, ved ganske enkelt og udnytte de programmer som goolge stiller til rådighed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>