Skolen er i gang

Så blev der åbnet op for alle de nye elever på skolen, og som altid er det dejligt og byde jer alle velkomne. Håber i tager godt i mod vores nye skole og nye lokale. Vi har virkelig haft gang i den helt store rengøring og vinduespudsning her i sommerferien, og vi er glade for i alle tager i godt i mod det og vellige golder der på samme måde som da i kom ind i i rummene. Udgifterne til rengøring og vinduespudsning er løbet op i en del og vi anbefaler virkelig på det kraftigeste at vi beholder det sådan. Vinduespudser i Slagelse stod for vinduespudsningen og rengøring af skolen og vi vil derfor nødig ud i endnu en omgang. Det tog sin tid og kræver en ekstra ordiner indsats af firmaet og nå det til deadline. Men det vigtigeste er at vi er klar og færdige, og dermed klar til og tage imod jer alle.

Som altid vil der være forsamling i skolens aula hver fredag fra kl 8.00 og frem til 8.30. På disse møder vil vi fortælle lidt om programmerne for næste uge og hvad der ellers er af planner for den videre drift af skolen.

I år har vi modtaget mange indmeldelser, og vi har derfor være nød til og sorter folk fra, da vi ikke kunne tage alle ind. Vi har et loft på 300 elever for hvert år , og det er maximum grænsen. Og selv om vi vikrlige gerne vil have taget imod alle, så var der bare ikke kapicitet til det, det havde gjort undervisningen og miljøet på skolen for presset. Så derfor valgte vi den bedste løsning for os, og på den måde kan vi garanter at vi stadig kan levere det bedste undervisning på vores niveu.

Håber i synes det er godt og komme i gang i efter en lang sommer ferie. Nu har i været i gang i en lille måneds tid, og går ud fra i er vænnet jer til studiemiljøet igen. Vi er i hvertald utrolig glade for at møde og byde jer velkommen her på skolen.

Vi har som i jo nok allerede ved en fredags pub som køre hver fredag fra kl 18.00 og frem til kl 24.00 Der vil man kunne sidde og hygge med jeres klasse kammerater og få jer en lilli drik. Der må som altid ikke komme folk ude fra. Da det har resulteret i ballade, og da vi ikke har nogen interesser i den slags opmærksomhed har vi valgt kun og lade det være for eleverne på skolen. I pubben vil i selv stå for oprydningen, i vil have et lille budget til rengøring og vinduesudsning, som i så selv må vælge hvad i vil gøre ved. I kan vælge og pudse dem selv ellers så finder i firmaet her som vi har lavet aftale med, vinduespudsning i Slagelse finduer i her.

Dette var et lille referat af vores første forsamling. Frem over vil vi altid skrive et referat her på siden om vores mødes osv. Så i altid kan holde jer opdateret her på siden.

Kan i have en fortsat god wekeend.