Vores skulle for vasket vinduer

En ny virksomhed er skudt op i ringsted. Da vi ved der er mangel på vinduespudser i ringsted, har vi besluttet os og gøre noget ved det. Vi har simpelthen åbnet et vinduespudserfirma, som forhåbentlig skal betjene en masse kunder. Vi starter med at fokuser vores markedføring på ringsted og omegn. Da vi gerne vil bygge en god kundekreds op her i ringsted før vi udvider til andre byer.

Nu tænker du sikkert hvad forskellen på os og alle de andre vinduespudser ringsted er. Det kan vi sagtens fortælle. Vi vil garanter et altid tilfredstillende og profesionnelt resultat. Og det vil altid være den samme vinduespudser som kommer hos dig, da vi af erfaring ved folk har det bedst med den samme vinduespudser frem for flere forskellig hver gang. Af erfaring ved vi også at mange ikke tørre bundstykker eller lister efter, og det alene vil gøre resultatet betragtelig dårliger. Alle sådan nogle små ting vil vi gøre bedre, da vi ved at vi kan gøre garanter for det.

Ved vinduespudsning ringted for du altid markeds bedste priser på vinduespudsning ude og indvendigt, både private erhverv. Vi ordner alle slags opgaver, hvad enten det er et lille hus som skal have pudset vinduer eller store virksomheder som kun skal have udvendigt vinduespudsning.

Vi vil også tilbyde facade vask til ligeså gode priser som vores vinduespudser ringsted. Og på samme måde ingen opgaver er for små.

Vi vil kun bruge den traditionelle metode ved vinduespudsning, det vil sige den klassiske model, hvor alt bliver pudset med håndkraft og stige, alle de fancy ting som kommer markedet gør vi ikke brug af, da vi ved at den gamle metode er den bedste og altid det flotteste resultat inde for vinduespudsning.

Vi kommer til og betjene kunder over hele ringsted og opland, og altid til markeds bedste priser, og det er uden og gå på kompromis med kvaliteten. Kvaliteten er det der betyder mest for os, vi vil kun have tilfredse kunder. Tilfredse kunder er vejen frem for en nystartet vinduespudser. Og vi vil selvfølig gøre alt for at du altid er tilfred hver gang, og ikke kun ved første vinduespudsning.

Så synes du dine ruder ligner noget der er løgn og trænger de til en kærlig hånd af en erfare vinduespudser, så synes jeg du skulle kontakte os for en uforpligtende snak, og høre nærmer ind til hvad vi ka tilbyde og til hvilke priser, der er ingen grund til og vente. Da vi er nystartet og køre med kampagne priser skal du slå til nu og bruge vores tilbud inden det er for sent.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>