østre skole

Østre skole er blevet lagt sammen med to af byens andre skoler grundet den nye reform, som skal gøre os mere effektive og samtidig spare penge. Alt dette uden og forværre forholdet og undervisningen for skoles elever.

Forældremøde.

Alle skolens elevers forældre bliver indbudt til en høring, hvor vi vil fortælle lidt om fremtidsplanerne og hvilken retning vi vil gå, for at kunne fastholde så meget som det plejer og være. Nogle fag vil blive skåret væk, ligesom andre fag vil komme på skemaet. Klasserne vil blive lagt sammen, så vi får større klasser og færre lærer. Vi er imod dette og derfor ønsker vi stor opbakning fra forældrene så vi kan vise politikkerne at vi er imod, så møde op frisk og vis din solidaritet med skolen så vi kan få ændret disse nye regler.

Skolelederen.

Skolelederen vil stadig være den samme. ligesom bestyrelsen også vil være den samme, dog skal der snart holdes valg til skolebestyrelsen. Så for interesseret skal i huske og melde jeres opstilling senest 10-07-2013 til skolelederen.

Frokostordning.

Vi skal også beslutte om vi vil beholde vores egen kantine eller om eleverne ikke skal ha mulighed for at købe mad på skolen.