Gode tips til vinduespoleringen

Nu hvor foråret er over os er det værd at bruge lidt tid på vinduespudsningen, så vinduerne står fuldstændig skarpt til sommeren. Det vigtigste for et perfekt resultat er noget ordentligt gear eller grej, afhængig af hvad man kalder det.

Hvis man køber noget billigt gear fra supermarkedet opnår man aldrig en perfekt vinduespudsning. Derfor kan det også anbefales, at man eventuel køber vinduespudsning og i stedet fokuserer på rengøring af hjemmet.

Hvis man virkelig skal i gang med viskerne er det vigtigt at få fat i noget godt gear. Det er også værd at tænke på vejret. Det bliver altid svære at pudse vinduer hvis det enten er for varmt eller koldt. Derfor er en lidt småkedelig forårsaften perfekt til en vinduespudsning. De grå vejrforhold giver nærmest gunstige forhold, så ruderne bliver helt perfekte. Du skal også huske aldrig at bruge for varmt vand. Brug i stedet vand af middeltemperatur eller lidt køligere sammen med en kvalitetssæbe uden parfume eller farve.  Hvis man ønsker et perfekt resultat kan en efterpolering være nødvendig. Dette kan fjerne striber og give et sublimt resultat rent visuelt. Et godt eksempel på et redskab til efterpolering kan være et viskestykke, som vi alle nok kender og har liggende et sted derhjemme. Ved ekstra beskidte ruder er det muligvis nødvendigt at give dem en ekstra kærlig hånd. Dette kan gøres ved at bruge lidt sprinklervæske i den vand, som du renser dine vinduer med. Husk også at tørre karme og videre af, så du undgår et resultat der ikke opvejer din arbejdsindsats. Vinduespudsning er noget du kan bruge din tid på, hvis du allerede har ordnet den vanlige rengøring og mener du har tid til overs. Hvis ikke man har ordnet rengøringen kan man få professionelle til at ordne sin vinduespudsning. Dette giver også et perfekt resultat. Læs evt mere på freeedom her

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>